Voor professionals

ff

Cliënt aanmelden

Bent u verbonden aan een specialistische jeugdhulpaanbieder, een gecertificeerde instelling (GI) of bent u (huis)arts? En wilt u een cliënt aanmelden? Wij staan klaar om de situatie te bespreken en met u mee te denken. Bel hiervoor naar 0172 – 227 000.

Crisissituatie?

Wilt u een cliënt aanmelden die in een crisissituatie zit?

Samenwerken

Voor het bieden van goede jeugdhulp werken wij graag samen met specialistische jeugdhulporganisaties in de regio. Hiervoor organiseerde de gemeente Alphen aan den Rijn in 2023 een open-house inkooptraject. Als u wilt deelnemen aan het volgende inkooptraject voor contractjaar 2025, houden we een nieuwe ronde in de zomer van 2024. De details publiceren we op het inkoopplatform Mercell.

Om de wachtlijsten in 2024 zoveel én zo snel mogelijk op te lossen, heeft de gemeente het Project Oplossen Wachtlijsten (POW) opgestart. Hiervoor hebben wij een eenvoudige aanbesteding opgezet. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Kijk dan op Tenderned of stuur een e-mail naar jeugdhulplooptdoor@alphenaandenrijn.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een e-mailnieuwsbrief naar verschillende doelgroepen die met jeugdhulp te maken hebben. Wilt u deze nieuwsbrief ook ontvangen? Meld u hieronder aan.

Ja, ik ontvang graag maandelijkse het laatste nieuws over de ontwikkelingen in de jeugdhulp.